İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kim Bu Hanifi

Tahmini Okuma Süresi: 2 dakika

Üşenmeden arama çubuğuna hanifiaktas.com yazıp buralara kadar gelen güzel insan…

Selam olsun sana. Buraya kadar geldiysen az buçuk beni tanıyorsundur ama yine de adettendir ben kendimi tanıtayım. 

22 Aralık 1989 günü Türkiye'nin en güney ucu olan Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde doğdum. Henüz bir yaşıma basmadan Adana'ya taşınmışız. İlk arkadaşım, ilk aşkım, ilk oyunum, ilk diz kanamam, ilk okulum ve daha saymadığım birçok güzel ilki Adana'da yaşadım. Kötü ilkler de oldu elbet ama onu burada anlatmak olmaz 🙂

Sırasıyla, Mehmet Akif Ersoy İlköüretim Okulu, Kenan Çetinel İlköğretim Okulu ve Seyhan Çukurova Lisesi'nde (şimdilerde adını 15 Temmuz Şehitleri yaptılar) okuduktan sonra Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nü kazanarak 4 sene süren Erzurum macerama atılmış oldum.Üniversite sonrasında Gazeteciliğin yanı sıra farklı sektörlerde bir kaç başarısız iş girişimi ile meşgul olduktan sonra tekrardan gazeteciliğe dönerek İş'te Life Adana Dergisi'nde Editörlük, FY AJANS'ta Reklam Metin Yazarlığı ve Mevzuhaber.com haber sitesinde haftalık köşe yazarlığı ve son olarak reklam fotoğrafçılığı yapmaya başladım. 

Tüm bu işlerin yanı sıra Biruni Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İş Güvenliği ve Uzmanlığı alanında yüksek lisansımı tamamladım. 

Son olarak Chopper tarz motorsiklet tutkumdan bahsetmek isterim. Fotoğraftan sonra en büyük tutkum haline dönüşen Chopper tarz motorsikle tanışıklığım çok eski olmasa da kısa sürede bağımlılık yaptığını söyleyebilirim. Halihazırda Khagans RC Chopper Motosiklet Kulübü yeleklisiyim.

Özetle hayat hikayem bu. Umarım sitede güzel vakit geçirirsin. Sağlıklı kal.

 

Hanifi Aktaş

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir